Betingelser og vilkår

Betingelse og vilkår


TILMELDING

Alle tilmeldinger er bindende. Booking/betalings af undervisning foretages online på https://www.holdsport.net/klub. Tilmeldinger til alle hold og lektioner er personlige og kan ikke deles med eller overtages af andre.

For at sikre den bedste danseoplevelse for dig og andre deltagende, forbeholder Salsa Kalundborg sig retten til at aflyse eller ændre din tilmelding, hvis der ikke er plads på holdet, eller hvis det vurderes, at dit danseniveau ikke matcher dit tilmeldte hold.


OPSTART
Vi har opstart af hold 4 gange om året. Efterårs-, vinter-, forårs- og sommersæsonen. Ved hver sæson er det gratis at deltage på de første 2 undervisningsdage.


BETALING

Efter din tilmeldelse, modtager du en bekræftelse på mail. 


GYLDIGHED

Tilmeldinger er gyldige i den periode, hvor kurset forløber. Tilmeldinger er personlige og kan ikke overdrages til andre.


FORTRYDELSESRET og AFBUD

Når betalingen er gennemført er tilmeldingen bindende og du kan ikke få refunderet beløbet.


ÆNDRINGER I UNDERVISNINGSPLAN

Salsa Kalundborg forbeholder sig ret til følgende:

  • At flytte undervisningen til et andet tidspunkt og lokation.
  • At indsætte vikarer i tilfælde af sygdom, rejser el.lign.
  • At sammenlægge hold.


ANSVAR

Deltagere er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i danseundervisningen. Salsa Kalundborg tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykker i undervisning.


PERSONDATAPOLITIK

Ved tilmelding gemmer vi din mail, som benyttes i markedsføring. Vi opbevarer dine data indtil du ønsker dem ændret eller slettet – du bedes sende en mail til [email protected] og oplyse den mailadresse, som du ønsker slettet.

Vores persondatapolitik kan ændres, men kan altid ses på vores hjemmeside.


BRUG AF BILLEDER OG VIDEOER PÅ NETTET

Du giver ved tilmelding til undervisning, events eller andet, din tilladelse til, at Salsa Kalundborg må tage billeder og videoer i og af undervisningen og til events, hvor du deltager, og at disse må offentliggøres på internettet på f.eks. sociale medier eller hjemmeside. Billeder og videoer taget af Salsa Kalundborg har ophavsretlig beskyttelse.


SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til hold, tilmeldingsbetingelser eller lignende, er du velkommen til at sende en mail til [email protected].


Salsa Kalundborg

CVR nr. 44055694