Oftest stillede spørgsmål

Skal jeg have en parterner med?

Nej, ikke nødvendigvis: du er velkommen til at tage en partner med, men vi sørger altid for, at der er et nogenlunde lige antal mænd og kvinder og begrænsede pladser, så alle kan danse hele tiden.


Hvad med tøj og sko? 
Tag noget på, som er komfortabel og som du kan bevæge dig frit i. Dansesko er selvfølgelig til at foretrække; har du ikke dansesko, så tag sneakers eller flade sko som ikke står fast på dansegulvet og giver dig for meget belastning i knæ/led.


Hvordan vælger jeg det rigtige hold?
Læs i holdbeskrivelse, hvor du kan finde en estimat om den anbefalede danseerfaring for at få det meste ud af lektionerne. Husk at alle lærer i forskelligt tempo, og både øvelse, social dans, engagement og tidligere erfaring spiller en rolle. Hvis du har tænkt dig at øve uden for klasseværelset, kan du forvente at gøre fremskridt hurtigere end den gennemsnitlige elev. Hvis du kun ønsker at danse én gang om ugen, er det bedre at tage et lettere hold for at undgå frustration og få mere sjov ud af det.


Jeg vil gerne tilmelde mig et hold hos Salsa Kalundborg, hvad gør jeg?

For at modtage danseundervisning hos Salsa Kalundborg skal du være medlem af vores forening.Medlemskontingent koster kr. 100,- pr. år og løber fra 1. september til 30. august. Vores hold kører fra september til maj. 

                                                              

  • Tilmeld dig foreningen ved at klikke på ”Bliv medlem” i menuen i toppen af hjemmesiden 


Når du har betalt medlemskab, kan du tilmelde dig et hold.


  • På forsiden til "Bliv medlem" kan du vælge det hold du vil deltage på.
  • Du kan også vælge "Holdoversigt" i menuen i toppen af hjemmesiden. Vælg herefter "Tilmelding" i menuen på holdsiden. det hold der passer til dig og klik på "tilmeld" linket
  • Alle vores hold ses nederst på tilmeldingssiden.
  • Det er holdsport.dk som administrerer vores medlemsliste og betalinger. Så når du har betalt første gang


      OBS
!

  • Det er holdsport.dk som administrerer vores medlemsliste og betalinger. Så når du har betaler første gang bliver du automatisk oprettet i holdsport.dk og dermed Salsa Kalundborg. 


Hvornår bør jeg gå videre til næste niveau?
Vi anbefaler, at du tager det samme kursus, indtil du mestrer teknikkerne på kurset, frem for at skynde dig gennem niveauerne: Husk, at det er meget bedre kun at kunne få figurer og lidt footwork, men udføre det rigtig godt, end at kende masser af bevægelser, som du udfører forkert (og det ved dine dansepartnere også!). 


Er der nogen krav til medlemskab af Salsa Kalundborg?

Som aktivt medlem kan optages enhver, uanset køn, religion og alder min. 15 år (dog kan bestyrelsen give dispensation for unge under 15 år).


Jeg er stadig ikke sikker på, hvilket niveau jeg skal vælge? 

Intet problem: Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig. Spørg endelig!